Nissan Titan XD:n älykkäät ominaisuudet!

Nissan TITAN XD -mallien ohjaamo on todella mukava, hiljainen ja käytännöllinen – ja täynnä premium-luokan ominaisuuksia. Nautiskele pitkistä ajomatkoista, viileistä aamuista ja treffi-illoista. Tämä kevytkuorma-auto päihittää mukavuudessa jopa monet luksusautot.

Jopa pienet yksityiskohdat ovat suuria

Tilava ja innovatiivinen ohjaamo on mukava pitkilläkin matkoilla. Vaihdevalitsin on sijoitettu ohjauspylvääseen, minkä ansiosta hallintalaitteet ovat helposti käytettävissä ja keskikonsoli on todella tilava – se helpottaa kulkua sekä kuljettajan että matkustajan istuimelle. Pienet yksityiskohdat, kuten keskikonsolin lähelle siirretty hansikaslokero, viimeistelevät kokonaisuuden.

Ota teknologia avuksesi

Me pidämme huolta sinusta ja ajoneuvostasi. Ota käyttöön NissanConnectSM, niin voit nauttia monipuolisista palveluista, kuten ajoneuvon etäkäynnistyksestä yhteensopivalla älypuhelimella ja avun kutsumisesta onnettomuustilanteissa. Sitä vartenhan ystävät ovat.

Mukava takaistuin

Perheenjäsenet, ystävät ja työkaverit arvostavat takuuvarmasti mukavaa takaistuinta. Zero Gravity -istuimet vähentävät rasitusta jäljittelemällä painotonta olotilaa. Lämmitetyt reunapaikat ja erilliset tuuletussuuttimet parantavat mukavuustasoa entisestään. Takaistuimella on jopa pistorasia mobiililaitteiden latausta varten.